Veelgestelde vragen

 1. Wanneer vindt de volgende tweedehandsbeurs plaats?

  De volgende beurs gaat door op zondag van 13.30 uur tot 17.00 uur.

 2. Wanneer starten de inschrijvingen voor de volgende tweedehandsbeurs?

  Op de beurs zelf vanaf 16 uur. Daarna (als er nog plaatsen beschikbaar zijn) kan u zich inschrijven vanaf 15 augustus (voor de herfstbeurs) of vanaf 15 januari (voor de lentebeurs) via het inschrijvingsformulier van deze website, klik “Inschrijven”.

 3. Wat kost een deelname? (zie Algemene Info)

  Het standgeld bedraagt € 20,00. Bij inschrijving via de website wordt er € 5,00 aan administratiekosten in rekening gebracht.

 4. Graag had ik twee tafels naast elkaar? (zie Algemene Info)

  U kan geen tweede of meerdere standen huren met 1 lidkaart.

 5. Kan ik naast mijn vriendin staan op een bepaalde locatie?

  Wij doen al het mogelijke om aan uw wens te voldoen maar praktisch lukt dat niet altijd.

 6. Moeten wij het inschrijvingsgeld overschrijven? Of is dit op dag zelf te betalen?

  U zult bevestiging van deelname ontvangen met gegevens waar u het inschrijvingsgeld kan overschrijven samen met een betalingscode. Na ontvangst van uw storting zullen alle nodige documenten tot deelname aan de beurs u per post toegestuurd worden.
  Die kan u verwachten binnen de drie weken vóór de aanvang van de beurs.

 7. Ik weet dat jullie beurs heel succesvol is. Hoe gaan jullie te werk bij overboeking?
  1. Leden van het gewest Oudenaarde krijgen steeds voorrang.
  2. Wanneer u geen uitnodiging tot betaling krijgt, bent u er niet bij en zal er u gevraagd worden of u op de reservelijst wilt staan of niet. Opgelet, de meeste afzeggingen gebeuren de week voor de beurs, hou daar rekening mee! Als u op de reservelijst staat dat u meestal maar kans krijgt om deel te nemen op het laatste moment.
  3. Er is ook een reservelijst “12.30 uur”. Daarvoor zoeken we mensen die we tot 12.30 uur de dag zelf van de beurs kunnen contacteren om de lege tafels (van mensen die zonder annuleren er niet doorgekomen zijn) op te vullen.
 8. Graag had ik een stand gehad waar ik ook mijn buggy kan plaatsen.

  Op iedere stand kan u uw buggy plaatsen, alle standhouders krijgen 6m² vloeroppervlak.

 9. Ik heb me reeds voor de vorige beurs ingeschreven, maar kon toen niet deelnemen.

  U doet opnieuw een aanvraag voor de volgende beurs.

 10. Kunnen ook niet-leden op de beurs van Oudenaarde staan? (zie Algemene Info)

  Enkel leden van de Gezinsbond kunnen deelnemen. Indien u wenst lid te worden kan u zich wenden tot uw plaatselijke afgevaardigde of op www.gezinsbond.be en klik rechts “lid worden?”

 11. Is het mogelijk om als grootouder of vriend(in) mee op de tweedehandsbeurs te helpen? (zie Algemene Info)

  Ja dit is mogelijk, als helper. De eigenaar van de lidkaart moet steeds op de beurs aanwezig zijn!

 12. Als er iemand mee wil aan mijn stand staan om een oogje in het zeil te helpen houden als ik even weg moet, hoe gaat dat concreet?

  U vraagt aan de inkom een tweede badge voor uw helper waarvoor u ook een waarborg betaald. Opgelet! De helper moet de volledige beurs aanwezig blijven!

 13. Ik ben al één maand ingeschreven voor de tweedehandsbeurs en heb nog geen documenten ontvangen?

  Het is normaal dat u nog geen documenten hebt ontvangen. U moet uitgenodigd worden tot betaling voor deelname aan de beurs, na de ontvangst van uw betaling zal u pas de nodige documenten ontvangen. Die kan u verwachten binnen de drie weken vóór de aanvang van de beurs.

 14. Ik heb mij lid gemaakt van de Gezinsbond maar nog niet mijn lidnummer ontvangen. Kan ik deelnemen aan de komende tweedehandsbeurs?

  Ja u kan deelnemen aan de beurs al u tijdig uw aanvraag doet. Stuur ons (via deze website: klik “Contact”) uw bewijs van storting en wij zorgen dat u kan deelnemen aan de beurs.

 15. Ik had mij ingeschreven voor de tweedehandsbeurs maar moet spijtig genoeg annuleren. Kan u mijn inschrijvingsgeld terugstorten?

  Enkel indien u annuleert 30 kalenderdagen voor de beurs.

 16. Waar vindt de beurs plaats?

  De beurs gaat door in de gebouwen van Sportcentrum Recrean. Deze zijn gelegen aan de Eindrieskaai 26 te Oudenaarde.

 17. Hoe laat begint de beurs en hoe laat moet ik aanwezig zijn? (zie Algemene Info)

  De beurs zelf begint om 13.30 uur, maar als deelnemer vragen we u om u aan te melden tussen 10.30 uur en 12.00 uur. Vanaf 12.00 uur wordt uw tafel doorgegeven aan de reserves.

 18. Ik kan niet voor 12.00 uur aanwezig zijn op de beurs. (zie Algemene Info)

  Geen enkel probleem indien u ons hiervan op voorhand verwittigt, dan houden wij uw tafel vrij. Denk er wel aan dat de beurs om 13.30 uur begint en dat u nog tijd nodig heeft om uw gerief te installeren.

 19. Hoe groot is de stand? (zie Algemene Info)

  U krijgt van ons één tafel (± 180 x 78), 2 stoelen en een stand met vloeroppervlakte van 6 m² of 2 op 3 m. U betaalt daarvoor een waarborg van € 25 op de beurs zelf.

 20. Ik heb mij willen inschrijven voor de beurs maar het lukt mij niet, kan ik inschrijven via mail?

  Neen!
  Indien u er niet in slaagt van u in te schrijven via het webformulier dan kan dit omdat u het onvolledig invult of ongeldige gegevens invult, lees de foutmelding tijdens het invullen. Inschrijvingen via mail zijn niet geldig.

 21. Kan je soms op een andere manier inschrijven dan via de site?

  Ja, op de beurs voor de volgende beurs. Enkel inschrijvingen via de site als er nog plaatsen over zijn.

 22. Ik krijg de melding “Site is ongeldig” wanneer ik deze wil openen. Kan je soms op een andere manier inschrijven dan via de site?

  U kunt enkel inschrijven via de beurs en daarna indien er nog plaatsen over zijn via de site. Als u de site als ongeldig ontvangt betekent dit dat u niet op de juiste site ingelogd bent!

 23. Wanneer weet ik een antwoord?

  Wanneer u automatisch de bevestiging hebt gekregen bij uw inschrijving op het web zal u geen antwoord meer ontvangen. Na goedkeuring tot deelname aan de beurs wordt met u contact opgenomen om te betalen, dit meestal binnen drie weken vóór de aanvang van de beurs.