Algemene voorwaarden

Op de tweedehandsbeurs bij ons mag alles in verband met kinderen verkocht worden: kledij, speelgoed, boeken, schoenen, fietsen, meubeltjes, kinderwagens, enz. en ook zwangerschapskledij.

U moet lid zijn van de Gezinsbond.

Geen commerciële handel of overstock toegelaten.

De verkoper moet zijn stand zelf bemannen. Het standgeld bedraagt € 20,00.

Bij inschrijving via de website wordt er € 5,00 aan administratiekosten in rekening gebracht.

Daarboven betaalt u een waarborg van € 25,00 op de beurs zelf. U krijgt van ons één tafel (± 180 x 75), 2 stoelen en een stand van 2 op 3 meter. Wij vragen tevens € 1,00 waarborg per standhouderbadge.

De prijzen van de goederen bepaalt u zelf.

U zorgt voor wisselgeld, plastiek tasjes en eventueel een kledingrek indien u dat wenst te gebruiken. U richt uw stand in zoals u wenst op voorwaarde dat u binnen de aangeduide lijnen blijft. Het is niet mogelijk meerdere standen te huren met 1 lidkaart.

Wij zorgen ook voor een goede reclame zodat er steeds veel kooplustigen aanwezig zullen zijn.

Door deel te nemen aan onze beurs geeft u de toelating om uzelf en de personen die u vergezellen op uw stand te laten fotograferen voor het fotoalbum van de tweedehandsbeurs.

U kunt uw stand van 's morgens 10.30 uur opzetten. Picknick moet u zelf meebrengen! Vroeger komen heeft echt geen zin! De beurs zelf opent om 13.00 uur. Gelieve u ten laatste om 12.00 uur aan te melden, want om 12.30 uur worden de vrije plaatsen doorgegeven aan de reserves. Indien u later komt dan 12.00 uur, gelieve ons hier op voorhand van te verwittigen.

Het spreekt vanzelf dat u de eerste kans krijgt om zelf eens rond te lopen en eventueel koopjes te doen. U mag zich ook laten vergezellen door een vriendin of familielid zolang deze ook maar de hele beurs aanwezig blijft en een badge draagt.