Algemene voorwaarden

Op de tweedehandsbeurs bij ons mag alles in verband met kinderen verkocht worden: kledij, speelgoed, boeken, schoenen, fietsen, meubeltjes, kinderwagens, enz. en ook zwangerschapskledij.

U moet lid zijn van de Gezinsbond. Gezinnen kunnen deelnemen tot het jongste kind maximum 14 jaar is.

Geen commerciële handel of overstock toegelaten.

De verkoper moet zijn stand zelf bemannen. Het standgeld bedraagt € 20,00.

Bij inschrijving via de website wordt er € 5,00 aan administratiekosten in rekening gebracht.

Daarboven betaalt u een waarborg van € 25,00 op de beurs zelf. U krijgt van ons één tafel (± 180 x 78), 2 stoelen en een stand van 2 op 3 meter. Wij vragen tevens € 1,00 waarborg per standhouderbadge.

De prijzen van de goederen bepaalt u zelf.

U zorgt voor wisselgeld, plastiek tasjes en eventueel een kledingrek indien u dat wenst te gebruiken. U richt uw stand in zoals u wenst op voorwaarde dat u binnen de aangeduide lijnen blijft. Het is niet mogelijk meerdere standen te huren met 1 lidkaart.

Wij zorgen ook voor een goede reclame zodat er steeds veel kooplustigen aanwezig zullen zijn.

Door deel te nemen aan onze beurs geeft u de toelating om uzelf en de personen die u vergezellen op uw stand te laten fotograferen voor het fotoalbum van de tweedehandsbeurs.

U kunt uw stand van 's morgens 11 uur opzetten. U kan daar een snack eten of uw picknick meebrengen. Vroeger komen heeft echt geen zin! De beurs zelf opent om 13.30 uur. Gelieve u ten laatste om 12.15 uur aan te melden, want om 12.30 uur worden de vrije plaatsen doorgegeven aan de reserves. Indien u later komt dan 12.15 uur, gelieve ons hier op voorhand van te verwittigen.

Het spreekt vanzelf dat u de eerste kans krijgt om zelf eens rond te lopen en eventueel koopjes te doen. U mag zich ook laten vergezellen door een vriendin of familielid zolang deze ook maar de hele beurs aanwezig blijft en een badge draagt.

Voor de kinderen is er kinderanimatie voorzien vanaf 13 uur: springkastelen, een schminkstand en een ballonnenclown.